Foto's van activiteiten in 2006 - 2007


Zamenhofavond 2006-12-13

Een club zonder tijdschrift (inderdaad: er was nog altijd geen nieuwe hoofdredacteur komen opdagen), is daarom nog geen club zonder boeken, of (erger nog) zonder taart.

En de voordracht mocht er ook wel zijn: Ivo Schenkel sprak over Venezuela, land van extremen (hoogste waterval, langste wurgslang ...), en toonde daarbij ook mooie beelden.

boekenstand Ivo Schenkel toehoorders taart nemen taart eten lachen boekenstand


Wandeling langs de Leuvense ring 2007-02-25

De zon was niet van de partij, maar toch was het een aangename wandeling tussen Mechelsepoort en Tervuursepoort.

Wat het Chinees eten betreft: de dapperen gebruikten hiervoor de normale eetstokjes, anderen hielden het bij buitenlands (maar volgens mij toch iets praktischer) gereedschap...

wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling wandeling


Mramba Simba uit Tanzanië 2007-06-13

Bezoek van de burgemeester van Salamaa, een geheel van vijf dorpen in het district Bunda, Tanzanië. Hij spreekt even over zichzelf, en komt dan op de plannen die hij heeft in zijn district: met foto's van wat er al gerealiseerd is (een pas gebouwde school, een nieuwe manier van koken met zonneënergie i.p.v. houtskool), en met een boel nieuwe plannen waarvoor hij graag onze hulp zou krijgen: een bijkomend schoolgebouw, een bank voor microkredieten, een hulpplan voor leerlingen die zelf hun schoolgerief niet kunnen betalen.

Op het einde vertelt hij ook nog over de geschiedenis van Tanzanië sinds de onafhankelijkheid, en over de esperantobeweging in zijn land.

Daarna ondertekent hij nog het gastenboek, en nodigt ons allemaal uit naar Tanzanië.

Mramba Simba luisteraars luisteraars fotoalbum foto's ons gastenboek toeschouwers leerlingfiches leerlingfiches


 


Valid HTML 4.01 Transitional Datum waarop deze pagina het laatst werd bijgewerkt: 2013-06-23